Mistrz ciętej riposty

21 Kwiecień 2009

Dziś, spędzając wolny czas ze znajomymi usłyszałem na swój temat następujące określenie: „mistrz ciętej riposty”. Znany jestem z dogryzania innym, przy czym staram się to robić jak najbardziej elokwentnie, aby nikogo mocno nie urazić. Całe szczęście, że nie udziela się mi to w pracy, także podczas pisania artykułów. Co innego dygresje… :-)

Wojciechu, mam nadzieję, że nie obraziłeś się? ;-)

Odpowiedzi: 2 to “Mistrz ciętej riposty”

  1. Hey there! Your websites are loading lagging in my situation, that went on just like a moment to successfully load, I actually dont
    know if it is just simply me or perhaps your blog although facebook worked fine for me.
    Well, I must thank you so much for including awesome content.
    In my opinion it really has been really beneficial to individual who seem to click here.

    This is definitely incredibly good everything that you have implemented and wish to see awesome content from you.

    To obtain additional information from articles that you post, I have saved this page.

  2. Hi! Your site is loading slow , that went on sort of a
    minute to load up, I actually dont know whether or not it’s just simply me or maybe web page however , google loaded for me.

    However , thanks for posting splendid blog post.
    In my opinion it really has already been really helpful individual who visit here.
    I need to state that you have done superb work with this and additionally hope to see
    further awesome things through you. Immediately after looking
    at the content, I have bookmarked the website.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d bloggers like this: